Tudor Constantinescu, Chocolat, speaker la “Achizitii in Horeca”

chocolat

Tudor Constantinescu, cel care pus bazele brandului Chocolat si ale retelei de restaurante si boutique-uri cu acelasi nume, a confirmat participarea, in calitate de speaker, la cea de-a patra editie a “Achizitii in Horeca“, eveniment organizat de Food&Bar si Modern Buyer intre 28-29 mai a.c. la Hanul lui Manuc.

Acesta va lua cuvantul in Panelul I al conferintei Horeca Next Level, organizata pe data de 28 mai, alaturi de alti speakeri din partea companiilor Selgros Cash&Carry si IBC Focus.

Reteaua Chocolat va miza anul acesta pe faptul ca franciza poate fi una din oportunitatile de dezvoltare a afacerii. Prin aceasta solutie, Chocolat si-a a extins deja prezenta in afara Capitalei, Brasovul fiind primul oras in care compania a deschis o noua locatie. Mai multe detalii despre evolutia afacerii in 2013, precum si despre planurile de dezvoltare pentru 2014, in interviul acordat Food&Bar Magazine: Tudor Constantinescu, Chocolat: “Marketingul a devenit cel mai important departament al unei afaceri in Horeca”.

La conferinta din data de 28 Mai, Tudor Constantinescu va vorbi despre solutile de crestere a afacerii pe care o conduce, dar si despre climatul de business din Romania si perspectivele pietei Horeca.

Tematicile panelului I:

Ce formate noi de business au avut cea mai mare amploare in ultimul an (berarie, cafe-bistro, cantine fast-casual, locatii monotematice s.a.)? Care sunt zonele “fierbinti” care au polarizat cea mai mare parte a investitiilor in Horeca? Ce oportunitati ofera parcurile industriale cu clienti captivi? Dar locatiile centrale? Cum a evoluat pretul chiriei? Dar eficienta investitiilor pe metru patrat? Ce proiecte importante au aparut in ultimii doi trei ani pe segmentul centrelor comerciale/zone de birou si care sa reprezinte o oportunitate pentru operatorii Horeca? Ce tendinte putem puncta in realizarea mixurilor de operatori horeca pentru zonele de food court? Cat de cautate sunt in conitnuare locatiile stradale de catre operatorii horeca (restaurante, QSR, cafenele s.a.). Cum a evoluat pretul chiriilor in zonele stradale “fierbinti” ale Bucurestiului? Dar la nivel national?

Aflat la a IV-a editie, “Achizitii in Horeca” se adreseaza operatorilor Horeca din Bucuresti, precum si marilor furnizori de produse si solutii pentru acestia.

Evenimentul ce va avea loc in Bucuresti, la Hanul lui Manuc, in intervalul 28-29 Mai 2014 are trei componente:

  • 28 Mai – O conferinta denumita “Horeca Next Level”
  • 29 Mai – Un workshop denumit “Share de Vision” – al carui invitat special este Marian Alecu, unul dintre cei mai cunoscuti si experimentati profesionisti din industrie. Marian Alecu, fost director general McDonald’s Romania si actual actionar in Grupul City Grill.
  • 28-29 Mai 2014 – Expozitie de produse si solutii destinate industriei de Horeca.

Mai multe detalii cu privire la speakerii confirmati, participanti, expozanti, tematici gasiti AICI.

Autor foto - stockimages
Cum faci clientii sa aiba incredere in tine

arena bucatarilor
Se cauta cel mai bun Chef din Romania – Arena Bucatarilor 2014

Close