Soup Up!, un soup bar premium cu preparate vegetariene, vegane si raw, s-a deschis in ParkLake

Soup Up - ParkLake

Un nou concept isi face loc pe piata, oferind o gama variata de preparate pentru vegetarieni, vegani si raw: un soup bar premium, numit Soup Up!, ce s-a deschis recent in centrul comercial ParkLake din Bucuresti.

soup-up

„Supele si salatele Soup Up! sunt vegetariene, vegane sau raw si sunt preparate in fiecare dimineata. Bucatarii Soup Up! folosesc legume proaspete si exclusiv ulei de masline, condimente si ierburi naturale, precum si sare neiodata cu moderatie. Preparatele Soup Up! nu sunt gatite folosind baza pentru mancaruri, amidon, faina, zahar, unt, iar consistenta supelor este datade faptul ca nu se face economie la legume. Am adunat retete din intreaga lume, le-am testat si le-am adaptat impreuna cu Andra Dudea, food blogger si raw chef, ceea ce a dus la crearea unui meniu de peste 50 de supe exotice, surprinzatoare si, mai ales, sanatoase, care sa scoata clientii din monotonia zilnica. Acestor supe li s-au adaugat salate, gandite pentru a fi  consistente si satioase, o sursa considerabila de proteine intr-un preparat cat mai sanatos”, spun reprezentantii conceptului.

De asemenea, clientii pot gasi si paine de la “Brutaria cu maia” – un loc magic, desprins din alte vremuri, unde painea este facuta din ingrediente 100% naturale sirespectand metodele traditionale. Cei care ajung la Soup Up! sunt invitati sa incerce oricare dintre felurile de crutoane disponibile, coapte doar cu ulei de masline. Meniul este completat de deserturi, care sunt majoritatea raw si cateva vegane.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill
Daniel Mischie preia functia de CEO al City Grill

Mathew Peters
Mathew Peters si echipa SUA, castigatorii Bocuse d’Or 2017

Close