Restaurantul “Epoca” – un nou proiect semnat Jakob Hausmann se deschide in Craiova

Restaurantul „Epoca” din Craiova va fi inaugurat oficial pe 14 iulie. Restaurantul are specific international, meniul incluzand si unul dintre preparatele preferate ale lui Jakob Hausmann, friptura pe piatra. Noua locatie  are 70 de locuri in interior, 100 pe terasa si inca 100 de locuri intr-un salon de evenimente.

Proiectul de consultanta a fost facut de Jakob Hausmann, fiind cel de-al 15-lea de acest fel. Valoarea ivestititei s-a ridicat la 300.000 de euro. La momentul preluarii, design-ul interior era finalizat in proportie de 80%, semnatura lui Jakob regasindu-se cel mai preganant in alcatuirea meniului.

adriana.popescu@foodbar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 − unu =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ABSOLUT VODKA, partener creativ la Backyard Weekend

Backyard Weekend a dat startul petrecerilor din vara aceasta cu 30 de ore de live acts si DJ sets. ABSOLUT...

Close