Peste 300 de restaurante, baruri, firme de catering, hoteluri si furnizori au participat la “Achizitii in Horeca”

18_531076f623eb2

Evenimentul cu tema “Achizitii in Horeca” organizat ieri (30 mai 2012) de Food&Bar si Modern Buyer la Hanul lui Manuc a reunit peste 300 de participanti din randul operatorilor din industria Horeca si al furnizorilor de produse alimentare si nealimentare.

“Achizitii in Horeca”, eveniment organizat intr-o formula noua in Romania, a avut ca scop prezentarea noutatilor din piata si crearea unui cadru pentru networking-ul industriei Horeca. Prima parte a zilei a fost dedicata unei conferinte in care speakeri de marca au dezbatut cele mai importante problematici si tendinte in relatia furnizor-achizitor. In paralel, pe tot parcursul zilei, s-a desfasurat expozitia produselor si solutiilor dedicate Horeca, vizitata de un numar de peste 200 de achizitori, manageri si proprietari de locatii. Acestia au avut ocazia sa discute cu 35 de companii care au expus o gama variata de produse: echipamente profesionale, produse alimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice, vesela, tacamuri, accesorii etc

Evenimentul i-a atras pe unii dintre cei mai importanti jucatori din Horeca, din toate segmentele si formatele de business. Printre operatorii din segmentul hotelier prezenti la eveniment s-au numarat: Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, JW Marriott Grand Hotel, Continental Hotels, Athenee Palace Hilton, Pullman, Ramada Parc, Hotel Phoenicia Grand Bucuresti, Golden Tulip Times, NH Hotels si altii. Au mai raspuns invitatiei lansate de noi achizitori si proprietari ai unor importante retele de restaurante, precum si companii de catering sau delivery: City Grill, La Mama, Il Calcio, Privileg Catering, Wu Xing, Pizza Hut, KFC, Eurest, Casa Doina, Ceainariile Rendez-Vous, Cuptorul cu Lemne, Pizza Dominium, Gala Catering, Red Angus Steakhouse s.a. Nu in ultimul rand, expozitia produselor si serviciilor dedicate industriei horeca a fost vizitata de foarte multe restaurante independente: Crama Domneasca, Sky Bar, Mica Elvetie, The Library, Sofa Restaurant, The Harbour, Siqua Hotel, Hotel Erbasu, Bistro Mon Cheri, restaurant Nest, Trattoria Paradis, Trattoria Roma, Stradivari Restaurant s.a. Vom reveni si cu alte noutati cu privire la prima editie a evenimentului cu tema “Achizitii in Horeca”.

tiberiu.fueriu@foodbar.ro

 

 

  

 

    

   

 

 

exp_16

 

 

Skol Land – o noua campanie de imagine pentru Skol
Doua zile pana la evenimentul “Achizitii in Horeca”
Close