Meniu vegetarian la Hard Rock Cafe

quinoa-burger

Pentru al doilea an consecutiv, Hard Rock Cafe Bucuresti aniverseaza luna mondiala a vegetarianismului cu un meniu dedicat, ce cuprinde o selectie variata de preparate fara carne, acompaniate de mixuri de bauturi cu legume. Printre “vedetele” meniului se numara Cauliflower Wings – bucati crocante din conopida, cu sos Bufallo, Grilled Ratatouille Wrap – rulou cu legume la gratar cu maioneza Sriracha si cocktail-ul Bell Pepper Martini.

ratatouille-wrap

Meniul are la baza reinterpretari ale unor preparate clasice din bucataria americana si se adreseaza atat celor ce au un stil de viata vegetarian, cat si celor interesati sa experimenteze combinatii noi Meniul complet include:

  • Cauliflower “Wings” – Conopida crocanta cu sos picant Buffalo, servita cu dressing de branza nobila cu mucegai, telina si bete de morcov.
  • Grilled Ratatouille Wrap – Ratatouille de legume la gratar acoperite cu sos de maioneza Sriracha, ulei de masline si frunze de rucola, servit cu salata, într-o lipie de faina.
  • Pico de Gallo Quinoa Arugula Salad – Un mix proaspat de pico de gallo, quinoa, suc de lamaie verde si coriandru tocat, amestecat cu rucola si acoperit cu  varza de Bruxelles sote , nuci picante, branza feta si merisoare, peste  care turnam sos de citrice.
  • Cauliflower Burger – Un burger din conopida, usturoi, branza de capra, oregano si pesmet, acoperit cu dovlecei, branza Monterey Jack, rucola, rosii si sos Aioli, servit pe o chifla rumenita.
  • Pear Salad – Felii de pere proaspete, rucola, rosii cherry, branza nobila cu mucegai si nuci caramelizate, servite cu sos de pere.
  • Spinach, Potato & Chickpea Burger – Un burger facut in casa din cartofi, spanac, ardei iute, coriandru, naut si condimente, acoperite cu rucola, rosii, castraveti si sos de iaurt condimentat.
  • Quinoa Burger – Un burger facut in casa din quinoa, ceapa rosie, ciuperci Portobello, oua, branza Cheddar, nuci picante, orz, sos de soia si pesmet, acoperit cu hummus Sriracha, rucola si rosii.

beet-orange-ginger-juice

Noile preparate pot fi servite alaturi de unul din urmatoarele cocktail-uri:

  • Bell Pepper Martini – Gin Gordons, lichior Averna, fresh de lamaie si grapefruit, sirop de zahar, ardei gras verde si menta, garnisit cu ardei gras.
  • Wascally Wabbit – Mix de sirop de ghimbir, rom Captain Morgan, lichior Grand Marnier, sirop de zahar, suc de morcov si mere.
  • Beet Orange Ginger Juice (fara alcool) -Amestec proaspat de ghimbir, sfecla de zahar si suc de portocale.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

premiilefoodbar2016
Ultima saptamana de nominalizari pentru Premiile Food & Bar 2016

sibiu
Regiunea Sibiu va purta numele de Regiune Gastronomica Europeana in 2019

Close