Lior Bebera, noul director general al InterContinental Bucuresti

Lior Bebera

InterContinental Bucuresti a anuntat numirea lui Lior Bebera in functia de director general, acesta inlocuindu-l pe Stefan Frank, cel care a condus hotelul mai mult de patru ani.

De nationalitate germana, nascut in Israel, Lior Bebera a trait si a lucrat in sapte tari pe trei continente.

Inainte de a veni la Bucuresti, Lior Bebera a lucrat in numeroase hoteluri InterContinental, precum InterContinental Berlin, David InterContinental Tel Aviv, InterContinental Kiev, precum si la sediul central IHG din Londra. Anterior, a ocupat functia de Hotel Manager la InterContinental Malta, fiind responsabil de conducerea operationala a hotelului, cu un rol important in strategia si repozitionarea hotelului in timpul procesului de renovare si dupa incheierea acestuia.

In pozitia de European Operations Support Manager la IHG, Lior Bebera a facut parte din Comitetul European de Experti Food & Beverage, care a avut ca misiune crearea unor concepte, instrumente si procese pentru hoteluri cu scopul de a creste veniturile si a imbunatati performantele in restaurante, baruri si in domeniul organizarii evenimentelor.

„Cred cu tarie in cultivarea unor relatii excelente cu colegii, oaspetii si proprietarii. Acestea sunt cele care, in ultima instanta, conduc la cresterea veniturilor si creeaza o buna reputatie hotelului. La InterContinental Bucuresti, ma voi concentra pe cresterea eficientei, pe calitatea serviciilor oferite, pe cresterea vizibilitatii si a cotei de piata a hotelului, dar si pe cresterea notorietatii Bucurestiului ca destinatie turistica si de evenimente”, a declarat Lior Bebera, noul director general al Hotelului InterContinental Bucuresti.

 

Simbio
Simbio Kitchen & Bar, in competitia EU Mies van der Rohe 2017

hilton
Hilton are un nou Senior Vice President, Operations, Full-Service Hotels pentru Europa continentala

Close