Kāne – World Food Studio, una dintre cele mai noi si interesante “aparitii” in peisajul bucurestean

kane0

Proprietarii M60, David Maguet si Razvan Crisan, au deschis la inceputul anului restaurantul Kāne – World Food Studio, anuntat in toamna anului trecut.

Amplasat la parterul cladirii de birouri Stefan cel Mare, dezvoltata de Forte Partners la intersectia bulevardului cu acelasi nume si strada Tunari, Kāne – World Food Studio are o capacitate de circa 80 de locuri si reprezinta un concept bazat pe ideea de “world food studio”, oferind experiente culinare din intreaga lume. De altfel, numele sau a fost inspirat de Kāne, una dintre cele patru zeitati hawaiiene importante – divinitate a hranei si plantelor, a padurii, junglei, si a darurilor oferite de acestea. Design-ul de inspiratie scandinava este semnat de David Maguet si arh. Bogdan Ciocodeica, mobilierul este furnizat de Normann Coppenhagen, mobilierul custom este realizat de Atelier Ciprian Manda / 13×14 / Kaustik, iar corpurile de iluminat provin de la Meșteshukar ButiQ / CristofaroLuce, in timp ce pictura murala este realizata de Christele Begoc.

Meniul, semnat de Philip Le Quilliec, este focusat sezonul acesta pe preparate cu specific asiatic, insa cuprinde si preparate din Maroc, Franta, Finlanda sau Jamaica. Cateva exemple din meniu: Tom Yum Soup (Thailanda), Steamed Pork Wonton (China), Gambas Panko (Japonia), Nordic Salmon & Quinoa Salad (Finlanda), Goat Cheese Salad (Franta), Lamb Tajine & Couscous (Moroc), dar si Beef Burger & Mixed Potatoes French Fries (SUA) sau Pork Ribs & Grilled Polenta (Romania).

kane2

Proprietarii intentioneaza ca in primavara sa adauge restaurantului un serviciu take-away si totodata shop de delicatese, numit Kane Next Door.

M60 a fost deschisa in luna decembrie 2014, o cafenea cu design minimalist, de inspiratie scandinava, una dintre putinele locatii la acel moment in care fumatul era interzis. La M60 gasesti numai cafea de specialitate, un blend exclusiv creat de catre Guido. Meniul cuprinde, pe langa cafea, specialitati din cafea si ceaiuri, cakes & muffins, cookies, sendvisuri sau supe. (Foto: kane-restaurant.com)

 

 

Soup Up - ParkLake
Soup Up!, un soup bar premium cu preparate vegetariene, vegane si raw, s-a deschis in ParkLake

Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill
Daniel Mischie preia functia de CEO al City Grill

Close