Horeca Next Level, conferinta dedicata celor mai noi tendinte ale industriei

42_531076f629dcc

Food&Bar Magazine si Modern Buyer vor organiza, in perioada 28-29 mai 2014 la Hanul lui Manuc, sub umbrela Achizitii in Horeca, o dezbatere dedicata celor mai noi tendinte ale industriei.

Conferinta Horeca Next Level, tema centrala a dezbaterilor

Pentru editia din acest an, dezbaterile sunt structurate in doua paneluri:
I: Investitiile antreprenorilor din industrie;
II.Obiceiuri noi de consum si modul in care acestea se reflecta in strategia operatorilor horeca.

Investitiile antreprenorilor din industrie

Impreuna cu invitatii nostri din mai multe zone – antreprenori din horeca, specialisti in domeniul imobiliar, profesionisti in marketing si cercetare, consultanti – vom realiza o analiza a pietei si a principalelor trenduri in privinta investitiilor realizate de operatorii horeca.
Ce formate noi de business au avut cea mai mare amploare in ultimul an (berarie, cafe-bistro, cantine fast-casual, locatii monotematice s.a.)? Care sunt zonele “fierbinti” care au polarizat cea mai mare parte a investitiilor in Horeca? Ce oportunitati ofera parcurile industriale cu clienti captivi? Dar locatiile centrale? Cum a evoluat pretul chiriei? Dar eficienta investitiilor pe metru patrat?
Tot in prima parte a conferintei vom suprinde cateva trenduri in evolutia anumitor formate horeca (cafeneaua, pub-ul, afacerea de tip delivery s.a.)

Obiceiuri noi de consum si modul in care acestea se reflecta in strategia operatorilor horeca

Desertul revine in meniul diverselor tipuri de localuri; legumele nu mai sunt “Cenusaresele” bucatariei devenind “interesante” nu doar ca si garnitura, cat si ca fel principal; cina este principalul moment al zilei in care consumatorii romani sunt deschisi catre noi experiente; meniul zilei devine tot mai inovator; in fine, multi operatori horeca au inteles ca ramanand exclusiv in zona bucatariei clasice romaneasti pierd alte oportunitati. Iata doar cateva dintre schimbarile sesizate de profesionistii din industrie in obiceiurile de consum ale romanilor si implicit in strategia operatorilor din horeca.

Despre Achizitii in Horeca

Evenimentul desfasurat pe durata a doua zile este format din doua componente:
- O expozitie de doua zile ce ofera furnizorilor de produse alimentare si echipamente horeca posibilitatea de a-si prezenta solutiile destinate industriei de profil unui numar mare de cumparatori profesionisti. Contactul direct cu potentiali cumparatori si distribuitori va ofera oportunitatea unui feed-back asupra ofertei si a modului in care a fost construita aceasta.
- Conferinta “Horeca Next Level”, o dezbatere dedicata celor mai noi tendinte ale industriei.

Data si locatie: 28 – 29 mai 2014, Hanul lui Manuc

Participanti
Ne propunem sa reunim in acelasi loc cei mai importanti cumparatori din horeca:
• Operatori horeca (achizitori, antreprenori, food&beverage manageri, manageri de marketing);
• Furnizori de solutii pentru horeca;
• Profesionisti in marketing;
• Specialisti in domeniul imobiliar;

Somelier recas
Stelian Stefan, somelier la Cramele Recas

cramele recas
Cramele Recas – patru medalii la Mundus Vini

Close