Hilton are un nou Senior Vice President, Operations, Full-Service Hotels pentru Europa continentala

hilton

Hilton a anuntat numirea lui Jochem-Jan Sleiffer in functia de Senior Vice President, Operations, Full-Service Hotels, Europa continentala. Din aceasta functie,Jochem-Janva fi responsabil de 52 de hoteluri cu servicii complete (apartinand brandurilor Hilton, Doubletree by Hilton si Curio – A Collection by Hilton) si alte 13 proprietati aflate in curs de dezvoltare.

Jochem-Jan s-a alaturat Hilton in 1990, ca angajat al hotelului din Amsterdam Olanda, tara sa de origine, apoi a avansat in ierarhia Hilton si a ajuns sa detina cu succes o serie de roluri operationale in diverse tari din Europa. Cariera sa in cadrul Hilton a inclus functii de conducere in Bruxelles, Londra, Paris si Atena – cea mai recenta fiind functia de Vice President, Operations, Northern, Europa Centrala si de Est. In ultimii ani, a gestionat o perioada de crestere rapida, cu inaugurari de referinta, cum ar fi Waldorf Astoria Berlin, DoubleTree by Hilton Wroclaw si Hilton Tallinn Park, prima proprietate Hilton din Estonia.

 „Sunt incantat sa preiau noua functie si sa lucrez alaturi de echipele noastre din Europa continentala pentru a oferi experiente extraordinare oaspetilor nostri, dar si oportunitati de cariera valoroase membrilor echipei, pentru a maximiza profitabilitatea in beneficiul proprietarilor companiei si pentru a avea un impact pozitiv in comunitatile din care facem parte. Imi propun sa ma concentrez si mai mult pe imbunatatirea performantei, promovand inovatia in sfera serviciilor pentru oaspeti in lumea digitala de astazi si sustinand extinderea continua a prezentei noastre in Europa continentala. De asemenea, ma bucur ca voi lucra din nou cu echipa din Olanda, locul in care mi-am inceput cariera la Hilton acum 26 de ani”, a declarat Jochem-Jan Sleiffer, Senior Vice President, Operations, Full-Service Hotels, Europa continentala, Hilton.

 

Pep & Pepper
Pep & Pepper, noul brand dezvoltat de proprietarii Salad Box, va deschide in Afi Cotroceni cea de-a treia locatie

Kuzina
Kuzina, un nou restaurant deschis in Capitala de Grupul Divan

Close