Din lume: Cele mai interesante evenimente gastronomice din luna februarie

madrid gastro

Luna februarie va fi bogata in importante si interesante evenimente gastronomice in intreaga lume: Danemarca si New York-ul isi vor prezenta lumii cele mai bune restaurante in cadrul unor eveneimente dedicate – dining week, iar pentru mancare si spectacol trebuie sa ajungeti la Berlin sau la Motreal.

5 februarie 2017 – Madrid Fusion & Gastrofestival

Capitala Spaniei imbratiseaza fiecare aspect al gastronomiei in 15 zile de festival dedicat simturilor. Menuri speciale, preparate din intreaga lume, precum si cursuri de cooking vor fi tentatia tuturor gurmanzilor. (www.gastrofestivalmadrid.com)

10 februarie 2017 – New York City Restaurant Week

Un eveniment specatculos: puteti sa va alegeti cele mai bune oferte din oras, de la unele dintre cele mai bune restaurante din magnificul oras la un pret fix de 29 $ pentru pranz si doar 42 $ pentru cina. (www.nycgo.com/restaurant-week-about)

12 – 17 februarie 2017 – Culinaria – Berlin Film Festival

Impatimiti ai filmelor care iubesc mancarea buna se vor putea „trata” la cea de-a 11-a editie a popularului popularului “cinema culinar”. Cu ocazia Festivalului de Film, gurmanzii vor putea vizita capitala Germaniei intre 12 si 17 februarie pentru cinele oferite de chef-i cu stele Michelin si pentru filmele dedicate artei culinare.

12 – 19 februarie 2017 – Dining Week Across Denmark

Cel mai mare festival din Europa dedicat restaurantelor se va desfasura in Danemarca, reunind peste 200 de participanti din intreaga tara. Sponsorizat de S.Pellegrino, evenimentul ofera vizitatorilor oportunitatea de a alege meniuri fixe cu trei feluri de mancare, la acelasi pret, indiferent ce restaurant din tara aleg.

23 februarie – 23 martie 2017 – Montreal en lumiere

Gastronomia va fi in centrul atentiei inca o data, cand Montrealul pregateste a 18-a editie a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume: Montreal en Lumiere. Evenimentul cuprinde, pe langa spectacolul gastronomic,  activitati in aer liber pentru familii precum si diverse programe artistice. (sursa: finedininglovers.com)

 

 

Hotel Privo
Top TripAdvisor: Hotel Privo, Kronwell Hotel si Hotel Epoque, cele mai bune hoteluri din Romania

ElPato-96 mic
„Veni, Vidi, Vinum”, campanie de prezentare a pietei de vinuri derulata de El Pato

Close