Daniela Sima si Adrian Dragomir, Selgros Cash&Carry, speakeri la conferinta Horeca Next Level

Achizitii Horeca

Daniela Sima, Director Achizitii Food si Adrian Dragomir, Customer Service Director la Selgros Cash&Carry Romania au raspuns invitatiei de a participa in calitate de speakeri la conferinta “Horeca Next Level”, o dezbatere dedicata celor mai noi tendinte ale industriei.
Cei din reprezentanti ai retailerului cash&carry Selgros Romania vor prezenta, in panelul doi al conferintei, informatii relevante cu privire la obiceiurile si comportamentul de cumparare al operatorilor horeca, asteptarile acestora in privinta sortimentatiei precum si solutiile oferite de companie in psrijinul acestora. “Am mare incredere in horeca, o piata care creste cu pasi mici, dar siguri. Acest segment ramane unul cu potential de dezvoltare. De altfel, avem un focus deosebit pe acest segment precum si foarte multe proiecte dedicate operatorilor de restaurante, hoteluri, companii de catering s.a. daniela-simaAdrian_DragomirColegii mei din departamentul Relatii cu Clientii vor continua sa dezvolte si sa imbunatateasca serviciile dedicate operatorilor horeca”, a declarat Daniela Sima, Director Achizitii Food, intr-un interviu acordat publicatiei Modern Buyer.

Conferinta “Horeca Next Level” – Achiziti in Horeca

Conferinta “Horeca Next Level” este o componenta a unui eveniment extins de doua zile desfasurat sub umbrela Achizitii in Horeca.

Dezbaterile sunt structurate in doua paneluri:

Panel I – Investitiile antreprenorilor din industrie;
Ce formate noi de business au avut cea mai mare amploare in ultimul an (berarie, cafe-bistro, cantine fast-casual, locatii monotematice s.a.)? Care sunt zonele “fierbinti” care au polarizat cea mai mare parte a investitiilor in Horeca? Ce oportunitati ofera parcurile industriale cu clienti captivi? Dar locatiile centrale? Cum a evoluat pretul chiriei? Dar eficienta investitiilor pe metru patrat?

Panel II – Obiceiuri noi de consum si modul in care acestea se reflecta in strategia operatorilor horeca
Desertul revine in meniul localurilor; legumele nu mai sunt “cenusaresele” bucatariei; cina este principalul moment in care consumatorii experimenteaza; meniul zilei devine tot mai inovator;

Mai multe detalii despre Achizitii in Horeca editia a IV-a.
Ne puteti contacta prin email la maria_giurea@jmkcommunication.ro sau tiberiu.fueriu@foodbar.ro

brasov
Principala destinatie aleasa pentru vacanta 2014 este Romania

American Cranberry
S-a lansat brosura Retete American Cranberry 2014

Close